01mei

1 mei, het is feest!

Vandaag staan we stil bij waar we vandaan komen: de invoering van de achturige werkdag, pensioen, géén ontslag na trouwen en een weekend vrij.

Door: de redactie

PvdA blijft zich lokaal, landelijk en Europees inzetten voor een eerlijk salaris (verhoging minimum loon), veilige werkomstandigheden, verbinding, eerlijke lastenverdeling, gelijke kansen, een fatsoenlijk bestaan en legio andere belangrijke zaken.

Brieven aan bij de speldjes

1 mei is ook de dag om de trouwe leden in het zonnetje te zetten! De PvdA Leiderdorp heeft dit jaar 3 jubilarissen in de categorie 25 jaar. Dat is uiteraard een bezoek waard. Dankzij de inzet, solidariteit en toewijding van deze trouwe leden is de PvdA in staat onze sociaaldemocratische idealen te verwezenlijken. Deze jubilaris was verrast en verzorgde ons een warme ontvangst bij overhandiging van de jubilarisbrief, de rode rozen en de bekende jubileumspeld.

Uitreiking aan een jubilaris

Ook Frits Thissen, onze tweede jubilaris was blij met het speldje en de bos rozen.

Uitreiking speldje en bos rozen aan tweede jubliaris

Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan