17mei

Vlot opruimrondje PvdA-GroenLinks door Houtkamp

Politici zijn ruim op tijd klaar om culturele activiteiten bij te wonen.

Door: de redactie

Met een aangename wijkwandeling in en om de Houtkamp heeft PvdA-GroenLinks Leiderdorp zaterdag een vervolg gegeven aan de verkiezingscampagne. Het park zag er al tiptop uit en de berm langs de Persant Snoepweg was in een handomdraai ontdaan van klein en groot afval. De rest van de dag was beschikbaar voor andere zaken.

,Nu is het tijd voor cultuur´’, zegt Olaf McDaniel, fractievoorzitter van de nieuwe combinatie tegen zijn verzamelde partijgenoten. Hij heeft met eigen ogen gezien dat het met de natuur wel goed zit in de Houtkamp. De combinatie met cultuur is al eerder gemaakt, met beelden in de Heemtuin. Door een initiatief van de cultuurcoach in Leiderdorp is die traditie in ere hersteld. Olaf: ,,Wij hebben in ons verkiezingsprogramma beloofd dat we ons sterk maken voor de culturele sector in ons dorp. Dan komt het extra goed uit dat we vandaag snel klaar zijn met onze wijkwandeling, pardon: wijkactie.’’

Ook onze wethouder Bob Vastenhoud is van de partij om te ervaren dat Leiderdorp twee kanten heeft.

Rond de Heemtuin is bijna geen snipper afval te ontdekken, maar langs de Persant Snoepweg kunnen de afvalprikkers van PvdA-GroenLinks in korte tijd heel wat vuilniszakken vullen. Omstanders maken de gelegenheidsjutters complimenten. Voor kritische vragen leent het mooie weer zich kennelijk niet, of er valt momenteel misschien wat minder te klagen.

Wensen heeft de opruimploeg zelf overigens wel, want de ene na de andere grijper begeeft het. Het wordt de hoogste tijd om het materiaal aan te vullen. Op naar het gemeentehuis.

Wie een woonwijk wil voordragen voor een volgende wijkactie kan contact opnemen met fractie-assistent Tim Brouwer de Koning (tim.ank.bdk@ziggo.nl of 06 38 03 01 52).

Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan