24maart

Joyce en Jeannette Lid in de Orde van Oranje Nassau

‘Twee J’s’ koninklijk onderscheiden bij afscheid van gemeenteraad.

Door: de redactie

Met een koninklijke onderscheiding hebben Joyce van Reijn en Jeannette Hofman-Züter afscheid genomen van de Leiderdorpse gemeenteraad. De ‘twee J’s’ zijn sinds woensdag 23 maart Lid in de Orde van Oranje Nassau. Onder grote belangstelling ontvingen zij de versierselen uit handen van burgemeester Laila Driessen voor hun jarenlange inzet voor de samenleving. Ook collega-raadsleden roemden hun inbreng.

Joyce (PvdA) maakte 24 jaar onafgebroken deel uit van de gemeenteraad, Jeannette (GroenLinks) ruim 12 jaar. De ervaren en betrokken raadsleden geven het stokje nu door aan de gecombineerde PvdA-GroenLinks fractie. Die telt vijf leden: Olaf McDaniel, Bob Vastenhoud, Marlies van Beek, Sarah van Roemburg en Sem Overduin. Hun installatie is woensdag 30 maart.

.       

Jeanette met haar zoons                                          Joyce 

Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan