28februari

PvdA-GroenLinks ploggend rond Winkelhof

Politici gaan hardlopend achter zwerfvuil aan.

Door: de redactie

PvdA-GroenLinks laat zich zaterdag 5 maart van zijn sportieve kant zien. Leden van de politieke combinatie gaan rond de Winkelhof ploggen, dat wil zeggen al joggend zwerfvuil opruimen. De sportieve wijkactie duurt van 11.15 tot 12.30 uur en begint bij de ingang van het winkelcentrum aan de Statendaalder.

Ploggen is overigens geen specifiek Leiderdorps fenomeen. Het woord komt uit het Engels en Zweden ging als eerste aan de slag met deze milieubewuste manier van bewegen. PvdA-GroenLinks zet zaterdag niet alleen hardlopers in tijdens de wijkactie, maar heeft ook gemeenteraadsleden beschikbaar die op de plaats rust houden en vragen van dorpsgenoten proberen te beantwoorden.

Wie een woonwijk wil voordragen voor een wijkactie kan contact opnemen met fractie-assistent Tim Brouwer de Koning (tim.ank.bdk@ziggo.nlof 06 38 03 01 52).

Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan