15juni

Sem Overduin nieuw burgerraadslid PvdA Leiderdorp

“Ja dat beloof ik”. Met deze woorden bezegelde Sem Overduin zijn nieuwe benoeming als burgerraadslid namens PvdA Leiderdorp. Vanwege de coronamaatregelen legde Sem vorige week de eed af in een vrij lege gemeentehuis. Ondanks dat was het alsnog een feestelijke bedoeling. Het bestuur en de fractie van PvdA zijn dan ook zeer verheugd met zijn komst in de partij.

Door: de redactie
Sem is opgetogen om zich in te zetten als burgerraadslid. “Maatschappelijke betrokkenheid heb ik altijd belangrijk gevonden. Ik zeg het altijd maar zo: als je in Nederland geboren bent én je bent ook nog eens kerngezond, dan heb je dubbel geluk en mag je op jouw eigen manier best wat ’terug’ doen voor de maatschappij."

Wie is Sem? 24 jaar geleden geboren in Leiden, maar getogen in Leiderdorp. Momenteel is hij druk bezig met het afronden van zijn masteropleiding Bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Naast zijn studie werkt hij als Public Affairs Officer bij de HeadFirst Group, een grote kennisbemiddelaar in Hoofddorp. Maar in zijn vrije tijd is Sem veel te vinden op het voetbalveld. Na 16 jaar gespeeld te hebben bij RCL, maakt hij aankomend seizoen de overstap naar Meerburg om met zijn vrienden in het eerste team te spelen. En daar komt nu dus ook het werk als burgerraadslid bij. “Ik vind het erg leuk en uitdagend om over maatschappelijke vraagstukken na te denken, deze zijn er in gemeente Leiderdorp ook genoeg. Ik kijk er enorm naar uit”.

Het bestuur en de fractie wensen Sem veel succes en plezier toe!
 
Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan