31mei

PvdA Leiderdorp en GroenLinks Leiderdorp verkennen gezamenlijke lijst voor gemeenteraadsverkiezingen 2022

PvdA Leiderdorp en GroenLinks Leiderdorp gaan de mogelijkheden onderzoeken om gezamenlijk deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Tijdens de Algemene Ledenvergaderingen hebben de leden van beide partijen hiervoor eerder unaniem hun steun uitgesproken. Nu ook de landelijke besturen groen licht hebben gegeven kunnen GroenLinks en PvdA verder.

Door: de redactie

De komende maanden gaan de fracties van de beide partijen met een open houding de samenwerking, die is gericht op een gezamenlijke lijst, verder verkennen. Na de zomervakantie zal er via een stemming in beide Algemene Ledenvergaderingen een definitieve knoop worden doorgehakt of beide partijen gezamenlijk of zelfstandig deelnemen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan