25maart

Zorg voor elkaar

Iedereen zegt het al: “het zijn gekke tijden”. Vorige week vrijdag kondigde ons kabinet de eerste maatregelen in de strijd tegen het coronavirus af. Inmiddels zijn we alweer diverse maatregelen verder en leven we in een nieuwe werkelijkheid.

Door: de redactie
De bestrijding van het coronavirus vraagt veel van ons. Voor iedereen geldt dat zij zoveel mogelijk thuis moeten blijven en zo min mogelijk in contact mogen komen met anderen. Zeer ingrijpende maatregelen voor iedereen, maar extra voor degenen die meer hulp, ondersteuning of aandacht nodig hebben. Het wordt pijnlijk duidelijk hoe groot het gemis van dierbaren is en hoe belangrijk het voor ons allemaal is om elkaar in deze moeilijke tijden te helpen. Laten we daarom meer naar elkaar om kijken. En laten we voor elkaar klaar staan wanneer iemand onze hulp kan gebruiken.   

Als PvdA Leiderdorp willen we daar natuurlijk ook een steentje aan bijdragen! Weet dat u voor vragen altijd bij ons terecht kan via contact. Dit betekende ook voor enkele PvdA-leden een mooie bos tulpen, om hen een hart onder de riem te steken in deze tijden. 

Tot slot willen wij onze dank uitspreken aan de enorm harde werkers die juist in deze coronacrisis een stap naar voren zetten. Denk hierbij aan het zorgpersoneel, supermarktmedewerkers en anderen die zich enorm inzetten ten tijde van de bestrijding van corona. 

Pas goed op uzelf en volg de instructies van het RIVM. Samen komen we er wel!
Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan