20februari

Nieuwe benoeming Peter Glasbeek

Ons burgerraadslid Peter Glasbeek is voorgedragen als wethouder in regio-gemeente Oegstgeest. Vanaf maart zal Peter als beoogd wethouder zich inzetten in de college namens Progressief Oegstgeest (PrO), een lokale partij met PvdA en GroenLinks.

Door: de redactie
Het wethouderschap is Peter Glasbeek niet onbekend. Van 2005 tot en met 2010 was Peter wethouder in het college van Leiderdorp. Daarna vervulde hij deze rol ook in Harlingen en is Peter tot vorig jaar jarenlang voorzitter geweest van PvdA Leiderdorp. 

Met zijn ervaringen zal hij zich de komende tijd richtingen op volkshuisvesting, ruimtelijke ordening en milieu in Oegstgeest. “Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan. Het wethouderschap in Oegstgeest is een heel mooie uitdaging”
Namens PvdA Leiderdorp wensen we Peter veel succes toe. Fractievoorzitter Olaf McDaniel: “Zijn vertrek is natuurlijk een verlies voor onze fractie, maar ook een grote versterking van de bestuurskracht in de regio.”
Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan