03maart

Rozen voor een wereld-oma

Wie verdient het om eens in het zonnetje te worden gezet? Met deze oproep op Facebook kreeg PvdA-Leiderdorp heel wat aanmeldingen binnen. Het was moeilijk kiezen uit al die voorgedragen Leiderdorpers, die stuk voor stuk iets bijzonders betekenen voor iemand. Uiteindelijk is er geloot uit de meest overtuigende inzendingen.

Door: de redactie

Winnaar is deze keer Charlotte Bos die haar oma heeft voorgedragen voor de Facebook roos-actie.

"Als er iemand is die dat verdient en in Leiderdorp woont, is het mijn oma wel! Mijn oma heeft altijd samen met mijn opa, die er helaas niet meer is, ontzettend goed op mij en mijn zusje gepast. Ze heeft altijd de leukste fratsen uitgehaald om voor ons de allerbeste oma op de wereld te zijn.

Een top jeugd door oma

Van circusacts tot dierentuinen en van kleien tot vakanties: we hebben alles gedaan en zonder de positieve energie van mijn oma hadden we nooit zo'n top jeugd gehad!

De wintermaanden zijn altijd moeilijk voor haar, dus ze verdient als geen ander om eventjes in het zonnetje te worden gezet," aldus Charlotte.

Bloemen voor oma

Mevrouw Lohr, oma van Charlotte Bos neemt glunderend het boeket in ontvangst: "Ik had net een oppeppertje nodig!".

Binnenkort kunt u opnieuw iemand aanmelden bij de Facebook roos-actie. Wie weet maakt u dan iemand blij met een mooie bos!

Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan