17februari

Bloemen voor vrijwilliger

Wie verdient een mooie bos bloemen? Na deze oproep op facebook werden verschillende Leiderdorpers voorgedragen. Uit de beste aanmeldingen loten we er 1.

Door: de redactie

Blij verrast ontving Vincent Kokke vandaag een bos rozen uit handen van PvdA fractievoorzitter Joyce van Reijn. Door een loting kwam hij als winnaar uit de bus. Zijn vrouw, Trien van Putten had hem voorgedragen op onze Facebookactie afgelopen woensdag. Een terechte winst zo blijkt! Naast zijn drukke baan, doet Vincent veel vrijwillgers werk. Zo heeft hij met een team vrijwilligers een ontmoetingsplek, in de vorm van een theehuis, voor de inwoners van Leiden-noord gebouwd. Ook is hij de voorzitter van Stichting de Leidse Uitdaging. Geniet van de bloemen!

Vincent Kokke krijgt bloemen van Joyce van Reijn

Vincent Kokke ontvangt de bloemen van Joyce van Reijn

Binnenkort kunt u opnieuw iemand aanmelden bij de Facebook roos-actie. Wie weet maakt u dan iemand blij met een mooie bos!

Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan