06januari

Vriendin wil doodzieke lymepatient redden

Zij heeft een inzamelactie voor haar opgezet. Het Ombudsteam van de PvdA Leiderdorp vraagt aandacht voor deze actie.

Door: Jan Reijken

Het ombudsteam van de PvdA vindt het verschrikkelijk dat een jonge inwoonster van ons dorp, Demi Fu (20), niet in Nederland behandeld kan worden als Lymepatiënt. De ziektekostenverzekering wil de kosten van een speciale behandeling in Duitsland niet vergoeden.

Direct na publicatie in het LD van vrijdag 22 december 2017 van een actie door een vriendin Juliette Ros, ook uit Leiderdorp, heeft de PvdA afdeling Leiderdorp haar medewerking toegezegd door op haar site aandacht aan deze actie te besteden en zelf ook een bijdrage over te maken op de bankrekening die hieronder wordt genoemd. Een bijdrage is inmiddels overgemaakt. Lezers kunnen een bijdrage storten op Bankrekening NL09INGB0660297094 t.n.v. Mevr. D. Fu.

Waarvoor namens Demi, haar moeder en vriendin Juliette veel dank.

---------

TUSSENSTAND ZATERDAG 17 februari 2018

Van de benodigde 35.000 euro voor de behandeling, is inmiddels ruim 23.000 euro opgehaald.

Dank voor alle donaties.

---------

Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan