04februari

Dramatische terugloop van weidevogels

De weidevogelstand in het algemeen, en in het bijzonder die van de grutto in de Boterhuisplder loopt dramatisch terug. Op 24 februari 2016 organiseren het Groenoverleg van de gemeente, de KNNV afdeling Leiden en de Stichting Comite Doesbrug een avond in het gemeentehuis.

Door: de redactie

Het Groenoverleg van de gemeente, de KNNV afdeling Leiden en de Stichting Comite Doesbrug organiseren op 24 februari om 20.00 een avond in het gemeentehuis van Leiderdorp met korte lezingen en muziek over de grutto.

Theunis Piersma, hoogleraar trekvogelecologie en Sytze Pruiksma, soundartist en componist, verzorgen deze avond. Beide Friese heren betitelen deze avond als De Koning van het Weiland, oftwel Kening fan'e Greide, op zijn Fries.

Entree is 5 euro.

Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan