17maart

De mensen maken het verschil

Veel kiezers heb ik tijdens de afgelopen verkiezingsmarkt horen zeggen dat zij het buitengewoon lastig vinden om a.s. woensdag een keuze te maken. Reden: alle verkiezingsprogramma ’s lijken op elkaar! Ik kan mij er iets bij voorstellen! Toch zijn er verschillen. Het verschil wordt met name gemaakt door de mensen c.q. uw volksvertegenwoordigers in de raad en het college die het beste met uw belangen voor hebben.

Door: Eric Majoie

Dat moeten mensen zijn die werkelijk – zonder enig eigen belang - opkomen voor een meer evenredige lokale samenleving waarin u als burger steeds meer te zeggen krijgt. Geen wens, maar een situatie die onontkoombaar zal zijn!! De invloed en impact van gemeente wordt groter dan ooit. Niet de landelijke verkiezingen bepalen het beeld; U doet dat binnen uw eigen gemeente. Ons mooie Leiderdorp.

Mijn welgemeend advies aan u als kiezer is:

• Stem op wie u kent

• In wie u vertrouwen hebt; die woorden snel omzet in daden

• Die uw belangen met verve zal vertegenwoordigen

• Die er met u voor zorgt dat het prettig leven en wonen blijft in Leiderdorp

• Die samen met u de komende vier jaar veel gaat realiseren op allerlei gebied; vooral die zaken waar u ook beter van wordt.

Heel veel succes.

Eric Majoie

Eric Majoie

Eric Majoie (links, en kandidaat nummer 4 op de lijst) samen met Roeland Schmidt (kandidaat nummer 3 op de lijst)

Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan