16maart

Pvda Leiderdorp op verkiezingsmarkt Winkelhof

Zaterdag 15 maart begroette het campagneteam van de PvdA Leiderdorp de bezoekers van de Winkelhof. Het team werd versterkt door de Kamerleden Marit Maij en Roelof van Laar.

Door: de redactie

Zaterdag 15 maart was de PvdA Leiderdorp goed vertegenwoordigd op de verkiezingsmarkt in de Winkelhof in Leiderdorp. Alle partijen die meedoen aan de Leiderdorpse gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart waren er vertegenwoordigd. De stands van de politieke partijen stonden ter hoogte van de winkels Mooi en Blokker.

Het campagneteam van de PvdA Leiderdorp werd versterkt door de Tweede Kamerleden Marit Maij en Roelof van Laar.

Roelof van Laar (1981) is sinds 14 mei 2013 Tweede Kamerlid van de PvdA. Roelof van Laar was directeur Stop Kindermisbruik en gemeenteraadslid in Leiden. Van Laar is woordvoerder ontwikkelingssamenwerking en koninkrijksrelaties.

Roeland van Laar en Olaf McDaniel

Tweedekamerlid voor de PvdA Roelof van Laar (rechts) ondersteunt onze fractievoorzitter Olaf McDaniel op de verkiezingsmarkt in het Winkelhof

Marit Maij is sinds de Tweede Kamerverkiezingen van 20 september 2012 lid van de fractie van Partij van de Arbeid. In de Kamer is zij woordvoerster asiel en migratie, ontwikkelingssamenwerking en buitenlandse handel. Marit Maij is de dochter van oud-minister Hanja Maij-Weggen.

Marit Maij in de Tweede kamer bankjes

Marit Maij in de Tweede Kamer

Sophie Eversteijn

Sophie Eversteijn (kandidaat nummer 5 op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen)  bij de stand in de Winkelhof


Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan