20januari

Vragen? Zorgen? Loopt u vast? SAMEN WERKT BETER!!

Behalve een landelijk ombudsteam dat is gevestigd bij de Tweede Kamerfractie heeft ook dichter bij huis de Afdeling Leiderdorp van de PvdA een ombudsteam waar u terecht kunt met problemen of conflicten vanuit uw woonomgeving, het energiebedrijf, een zorginstelling, de gemeente of andere overheidsinstellingen.

Door: Jan Reijken

Schakel het PvdA ombudsteam Leiderdorp in!

Het ombudsteam is er voor iedereen, of u lid bent van de PvdA of niet Met welke vraag u ook komt, samen met u proberen we een oplossing te vinden of verwijzen we u door. Wij zijn dagelijks telefonisch en via ons e-mailadres te bereiken.

Zie ook de website van de PvdA Leiderdorp http://www.pvdaleiderdorp.nl/ en de vaste mededeling wekelijks in het Leiderdorps Weekblad Service.

Ombudstelefoon

Contactgegevens

PvdA-Ombudsteam Leiderdorp voor iedereen! Dagelijks van 20.00 – 21.30 uur te bereiken op één van de volgende telefoonnummers: 06 8159 9224 of 06 1268 0378 of via het e-mailadres: ombudsteam@pvdaleiderdorp.nl

Wat doet het ombudsteam zoal: Enkele voorbeelden:

Er zijn natuurlijk tal van ombudsmannen, klachtencommissies, wijkmanagers, andere politieke partijen. Het PvdA ombudswerk in Leiderdorp onderscheid zich door een mix van directe (politieke) kontakten en een snelle, zakelijke manier van werken. Het ombudsteam heeft open communicatiekanalen met de eigen fractie en als het nodig is ook met de wethouders, burgemeester en zelfs de Tweede Kamerfractie.

Sinds kort heeft de PvdA eenRoze Ombudsteamopgericht. Naast de 140 lokale PvdA Ombudsteams is er nu ook een gespecialiseerd landelijk Ombudsteam dat zich richt op de problematiek met een 'roze randje'. De PvdA wil een soort expertisecentrum oprichten voor de problematiek onder mensen met een seksuele voorkeur anders dan heteroseksueel.

Het Roze Ombudsteam is te bereiken via 070-3182742 of rozeombudsteam@pvda.nl

 
Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan