30oktober

Eerste concept verkiezingsprogramma met leden besproken

Maandag 28 oktober jongstleden werd een eerste conceptversie van het verkiezingsprogramma met de leden van de afdeling Leiderdorp besproken.

Door: Ludwig Oberendorff
In restaurant de Dijk, in het Ommedijk complex, werd een eerste versie van het PvdA verkiezingsprogramma voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen besproken. Deze eerste versie was tot stand gekomen, na een eerder overleg met leden en belangstellenden in mei. Daarnaast was er een flink aantal organisaties dat input leverde (bijvoorbeeld uit de zorg). Jan Reijken en Sophie Eversteijn hadden het uitgewerkt tot een compleet concept verkiezings-programma. In de vergadering werden verschillende prioriteiten (waaronder zorg, werk, verbinding tussen generaties etc.) gelegd, en proces afspraken gemaakt hoe we tot een concept-versie kunnen komen waarmee we de verkiezingen in kunnen.
Terug naar homepage

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan