Leiderdorpse PvdA en GroenLinks bundelen de krachten en gaan samen aan de slag

PvdA Leiderdorp en GroenLinks Leiderdorp nemen met een gezamenlijke kandidatenlijst deel aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Op vrijdagavond 3 september jl hebben zowel de leden van PvdA als de leden van GroenLinks tijdens hun algemene Ledenvergaderingen unaniem hun steun uitgesproken voor deze nieuwe vorm van samenwerking.

Door: de redactie
04september

Sem Overduin nieuw burgerraadslid PvdA Leiderdorp

“Ja dat beloof ik”. Met deze woorden bezegelde Sem Overduin zijn nieuwe benoeming als burgerraadslid namens PvdA Leiderdorp. Vanwege de coronamaatregelen legde Sem vorige week de eed af in een vrij lege gemeentehuis. Ondanks dat was het alsnog een feestelijke bedoeling. Het bestuur en de fractie van PvdA zijn dan ook zeer verheugd met zijn komst in de partij.

Door: de redactie
15juni

PvdA Leiderdorp en GroenLinks Leiderdorp verkennen gezamenlijke lijst voor gemeenteraadsverkiezingen 2022

PvdA Leiderdorp en GroenLinks Leiderdorp gaan de mogelijkheden onderzoeken om gezamenlijk deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Tijdens de Algemene Ledenvergaderingen hebben de leden van beide partijen hiervoor eerder unaniem hun steun uitgesproken. Nu ook de landelijke besturen groen licht hebben gegeven kunnen GroenLinks en PvdA verder.

Door: de redactie
31mei
Door: de redactie

Sterk en Sociaal
Word nu lid!

Meld je nu aan